Your true story

 

Κάθε άνθρωπος και μία ιστορία.
Ιδιαίτερη. Δική του. Ξεχωριστή.
Μπορεί και κοινή, ή παρόμοια με κάποια από τις δικές μας.
Άνθρωποι και ιστορίες μπλέκονται και ξεδιπλώνουν την καθημερινότητά μας. Άλλοτε εύκολη, άλλοτε λιγότερη εύκολη. Άλλοτε συμπορευόμενη με όσους αγαπάμε, πολλές φορές και μόνοι.
Ο στόχος της F2F Insurance είναι να μη νιώθει κανείς και καμία μόνος, ή μόνη. Όσα μας απασχολούν γίνονται «ελαφρύτερα» όταν μοιράζονται και το πιο σημαντικό είναι ότι υπάρχουν πάντα τρόποι αντιμετώπισης και ενδεχόμενες λύσεις. Είμαστε εδώ για να διερευνήσουμε τους τρόπους και να βρούμε τις λύσεις. Αφού πρώτα μοιραστούμε και νιώσουμε καλύτερα. Αφού διαχωρίσουμε τα ουσιαστικά προβλήματα, από τα μικρά, ή μεγαλύτερα άγχη της καθημερινότητάς μας. Με σεβασμό στις ανάγκες. Στις ιδιαιτερότητες. Με γνώση και εμπειρία. Με διακριτικότητα και προσωπική φροντίδα. Με πείσμα να τα καταφέρουμε.

Ονομάζομαι Γιάννα Ελληνίδη.

Πριν ένα χρόνο περίπου γέννησα το τρίτο μου παιδί. Μέχρι τότε, είχα στο μυαλό μου ότι οι ασφάλειες υγείας είναι απαγορευτικά ακριβές! Όταν με κάλεσε η Έλσα Αλεξίου, για να μου ευχηθεί, τόλμησα και της μίλησα γι’ αυτό και δεν το μετάνιωσα!
Η συζήτηση μαζί της μού έλυσε κάθε απορία και κατέρριψε κάθε δισταγμό μου, οι οποίοι είχαν κυρίως δημιουργηθεί από ελλιπή ενημέρωση.
Σήμερα, είμαστε ασφαλισμένα όλα τα μέλη της οικογενείας, εκτός από τη μεγάλη μου κόρη, που πάσχει από σπάνιο σύνδρομο, και ήδη έχει χρειαστεί δύο φορές να χρησιμοποιήσουμε την ιδιωτική μας ασφάλεια, πάντα με την Έλσα στο πλευρό μας.

Η προσωπική μου ιστορία αποδεικνύει ότι με τον σωστό ασφαλιστικό σύμβουλο δίπλα σου και με τη σωστή ενημέρωση, απλοποιούνται πολλοί προβληματισμοί, που αρχικά φαντάζουν απροσπέλαστοι.

Γιάννα Ελληνίδη-40 ετών (Ναύπλιο)

Ονομάζομαι  Αντωνία  Φλουτσάκου.

Πάντα θεωρούσα ότι η ιδιωτική ασφάλιση είναι απαραίτητη  για όλους μας. Αυτό που δεν είχα αντιληφθεί ήταν η σπουδαιότητα του να έχεις στο πλάι σου έναν ασφαλιστικό σύμβουλο που να κατανοεί τις ανάγκες σου, να σέβεται τις ανησυχίες σου και να απαλύνει τους φόβους σου.
Πρόσφατα χρειάστηκε να υποβληθώ σε μία επέμβαση. Η Έλσα Αλεξίου ήταν δίπλα μου, από τη πρώτη στιγμή, στήριγμά μου, κάθε φορά που την χρειάστηκα, τόσο  στις προ-εγχειρητικές  εξετάσεις, όσο και την ημέρα της επέμβασης. Δεν χρειάστηκε να αγχωθώ για τίποτα, αφού το ασφαλιστήριό  μου κάλυψε όλες  τις ανάγκες μου.

Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να βασιστείς  στους ανθρώπους που είναι δίπλα σου, ειδικά αν τους έχεις εμπιστευθεί την ασφάλιση της υγείας σου. Αυτό ακριβώς είναι η Έλσα Αλεξίου για εμένα!

Αντωνία Φλουτσάκου-38 χρονών (Αθήνα)

Είμαι η Μαρία και είμαι 50 χρονών.

Έχω δύο παιδιά, εκ των οποίων το ένα είναι στο φάσμα του αυτισμού. Όταν έμαθα, πριν μερικά χρόνια, ότι ο γιος μου δεν μπορεί να ασφαλιστεί, το θεώρησα άδικο, και αποφάσισα ότι δεν θα ασφαλιστώ ούτε εγώ, αλλά ούτε και η κόρη μου!
Μία συνάντηση με την Έλσα Aλεξίου, αρκούσε για να καταλάβω πόσο λάθος ήταν η συλλογιστική μου. Το να είμαι εγώ ασφαλισμένη, ουσιαστικά διασφάλιζε και το παιδί μου. Η Έλσα Αλεξίου ήταν για εμένα η «φωνή της λογικής», που είχε υποδαυλιστεί από το ένστικτο της μάνας.

Τώρα πια, έχοντας θωρακίσει ασφαλιστικά εμένα και την κόρη μου, νιώθω πολύ πιο σίγουρη για το μέλλον του γιου μου, και αυτό το οφείλω στην Έλσα.

Μαρία Χατζηκωνσταντή-50 χρονών (Αθήνα)

Aκολούθησέ μας στα social media

Θέλεις να μαθαίνεις νέα μας;
Eγγραφή στο newsletter

Θέλεις να μαθαίνεις νέα μας;
Eγγραφή στο newsletter

Aκολούθησέ μας στα social media

© 2024 F2F Insurance Αll rights reserved | Όροι & Προϋποθέσεις

Designed & Created by MDesigners