ΥΓΕΙΑ

F2F for wellbeing

Για την υγεία σου!

ΥΓΕΙΑ. Η βασική προϋπόθεση για ζωή. Με όχημα την υγεία σχεδιάζουμε, απολαμβάνουμε, δρούμε, συναναστρεφόμαστε, μοιραζόμαστε, αντιμετωπίζουμε, δημιουργούμε, ΖΟΥΜΕ. Στην F2F Insurance η ΥΓΕΙΑ είναι συνώνυμη  με την ολοκληρωμένη φροντίδα στον άνθρωπο που τη χρειάζεται.

Για να μην ΑΝαρωτιόμαστε. ΑΝ μου συμβεί κάτι; ΑΝ αρρωστήσω;  AN δεν μπορέσω για κάποιο λόγο στο μέλλον να εργαστώ παροδικά ή μόνιμα, τι θα συμβεί τότε στους αγαπημένους μου; Η ανάγκη μας για ασφάλεια είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Η ανάγκη μας για μία ζωής χωρίς ερωτηματικά ΑΝ.

Σχεδιάζουμε προγράμματα ασφάλισης ΥΓΕΙΑΣ, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, σε συνεργασία με επιλεγμένους παρόχους υγείας και ιατρούς, σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στόχος μας είναι οι ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές υπηρεσίες, σύμφωνα με τις προσωπικές σας ιδιαιτερότητες και ανάγκες, τις δυνατότητες και το πρόγραμμα της δικής σας ζωής.

Οι άξονες των προγραμμάτων μας αφορούν στους τομείς της πρόληψης, διάγνωσης και νοσηλείας και περιλαμβάνουν μία σειρά δυνατοτήτων, που στην πραγματικότητα διασφαλίζουν  την επιλογή σας για μία ασφαλή και αξιοπρεπή προστασία της υγείας σας, τη στιγμή ακριβώς που θα την χρειαστείτε!

Οι επιλογές καθορίζονται σύμφωνα με τις λεπτομέρειες των πλαισίων και όρων του προσωπικού σας συμβολαίου και μπορεί να αφορούν, ενδεικτικά αναφέρονται εδώ κάτωθι:

Ακόμα για σένα...

Aκολούθησέ μας στα social media

Θέλεις να μαθαίνεις νέα μας;
Eγγραφή στο newsletter

Θέλεις να μαθαίνεις νέα μας;
Eγγραφή στο newsletter

Aκολούθησέ μας στα social media

© 2023 F2F Insurance Αll rights reserved | Όροι & Προϋποθέσεις

Designed & Created by MDesigners