ΖΩΗ

F2F for life

Για τη ζωή σου!

ΖΩΗ. To πολυτιμότερό μας αγαθό. Οι στιγμές μας. Η επαφή μας με τους άλλους. Τα γέλια μας. Οι ώρες μας στο σπίτι, το γραφείο, το δρόμο. Τα πρωινά και τα βράδια μας. Οι δικοί μας άνθρωποι. Οι πολλοί και διαφορετικοί ρόλοι μας. Οι δυσκολίες και η καθημερινότητά μας. Η ανάγκη μας για λειτουργικότητα. Για επιλογές που μας διευκολύνουν στο σήμερα και εξασφαλίζουν το αύριο. Για να νιώθουμε ασφάλεια. Το πολυτιμότερό μας συναίσθημα.

Για να μην ΑΝαρωτιόμαστε. ΑΝ μου συμβεί κάτι; ΑΝ δεν κυλήσουν όλα όπως τα έχω προγραμματίσει;  AN η ζωή μου ανατραπεί, τι θα συμβεί τότε στους αγαπημένους μου; Η ανάγκη μας για ασφάλεια είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Η ανάγκη μας για μία ζωής χωρίς ερωτηματικά ΑΝ.

Στην F2F Insurance φροντίζουμε για την ασφάλεια του πολυτιμότερου αγαθού, της ΖΩΗΣ. Σχεδιάζουμε εξατομικευμένα προγράμματα Ασφάλισης ΖΩΗΣ, σύμφωνα με τις εκάστοτε ιδιαιτερότητες, δυνατότητες και ανάγκες σας.

Το  πρόγραμμα ασφάλισης ΖΩΗΣ F2F FOR LIFE αφορά στην  οικονομική εξασφάλιση των αγαπημένων προσώπων,  σε ενδεχόμενη ξαφνική, ή πρόωρη απώλεια ζωής. Προορισμός του είναι να προστατεύσει την οικογένεια του ασφαλιζόμενου και να διατηρήσει την ποιότητα της ζωής της οικογένειάς του.

Το F2F FOR LIFE προσφέρει:

Ακόμα για σένα...

Aκολούθησέ μας στα social media

Θέλεις να μαθαίνεις νέα μας;
Eγγραφή στο newsletter

Θέλεις να μαθαίνεις νέα μας;
Eγγραφή στο newsletter

Aκολούθησέ μας στα social media

© 2023 F2F Insurance Αll rights reserved | Όροι & Προϋποθέσεις

Designed & Created by MDesigners