ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

F2F for assets

Για την
περιουσία
σου!

ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ. Η περιουσία μας, ή αλλιώς οι κόποι και οι αγωνίες μίας ζωής! Το σπίτι ή το εξοχικό που μαζευτήκαμε, που γελάσαμε, που βρεθήκαμε, που φωτογραφηθήκαμε. Που μεγαλώσαμε εμείς και όσοι αγαπάμε. Το αυτοκίνητο που μας ταξίδεψε και μετά παραδόθηκε στους νέους της οικογένειας για να συνεχιστούν τα ταξίδια. Όσα αποκτήσαμε, ή θα αποκτήσουμε στο πέρασμα των χρόνων, έχουν καταρχήν τη μοναδική συναισθηματική αξία τμημάτων της ζωής μας και γι’ αυτό είναι πολύτιμα.

Για να μην ΑΝαρωτιόμαστε. ΑΝ συμβεί κάτι και το σπίτι μου καταστραφεί; ΑΝ ότι έχω αποκτήσει με κόπο αύριο χαθεί για κάποιο λόγο; AN συμβεί οποιαδήποτε φυσική ή άλλη καταστροφή και χάσω τα περιουσιακά μου στοιχεία, τι θα συμβεί τότε στη ζωή μου; Πόσο θα επηρεάσει αυτό  τους αγαπημένους μου; Η ανάγκη μας για ασφάλεια είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Η ανάγκη μας για μία ζωή χωρίς ερωτηματικά ΑΝ.

Στην F2F Insurance προστατεύουμε την περιουσία σας, είτε αυτή αφορά την κατοικία σας (μόνιμη & εξοχική), τον επαγγελματικό σας χώρο, το αυτοκίνητό σας και ότι άλλο υλικό σας ανήκει και είναι σημαντικό για εσάς να διασφαλιστεί.

Στόχος μας είναι η δική σας ασφάλεια, η σιγουριά ότι σε μία άτυχη ενδεχόμενη περίπτωση που τα περιουσιακά στοιχεία υποστούν φθορές,  ή απώλειες, θα έχετε τη δυνατότητα να τα αποκαταστήσετε ή και να τα αντικαταστήσετε. Για εμάς είναι σημαντικό να έχετε επιλογή. Γιατί η επιλογή αποδυναμώνει την ανασφάλεια. Στηρίζει την ελευθερία. Στηρίζει τη δυνατότητα.

Σχεδιάζουμε προγράμματα ασφάλειας σπιτιού, ασφάλεια επιχείρησής ή ασφάλειες άλλων περιουσιακών στοιχείων.

Ενδεικτικά αναφέρονται κάτωθι εδώ κάποιες από αυτές:

Τα προγράμματα δημιουργούνται με την εγγύηση της Interamerican.

Ακόμα για σένα...

Aκολούθησέ μας στα social media

Θέλεις να μαθαίνεις νέα μας;
Eγγραφή στο newsletter

Θέλεις να μαθαίνεις νέα μας;
Eγγραφή στο newsletter

Aκολούθησέ μας στα social media

© 2024 F2F Insurance Αll rights reserved | Όροι & Προϋποθέσεις

Designed & Created by MDesigners