Εμείς

Έλσα
Αλεξίου

Επέλεξα τον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλισης, γιατί έχει επίκεντρο τον άνθρωπο. Δημιούργησα την F2F Insurance, για να μπορώ να προσφέρω επιλογές και κίνητρα στους ανθρώπους, για ένα πλήρες well-being, χωρίς εμπόδια, χωρίς υποθέσεις, χωρίς φόβους. Χωρίς ΑΝ.

Η ομάδα μας,
κοντά σου!

Η Δούκισσα

Μέλημά μου είναι τα συμβόλαια που δημιουργούμε να είναι πλήρη, μέχρι την τελευταία τους λεπτομέρεια. Με διακριτά πλαίσια και δυνατότητες, ανάλογα με τα ζητούμενα της κάθε ξεχωριστής περίπτωσης που διαχειριζόμαστε.

Ο Άρις

Η ενασχόλησή μου με τον κλάδο της ασφάλισης είναι η δυνατότητά μου να κάνω πράξη την αγάπη μου για τους αριθμούς, που μετατρέπω σε συγκεκριμένα σχέδια, με στόχο την ανάπτυξη. Την ανάπτυξη που εκπληρώνει στόχους και οράματα όσων μας εμπιστεύονται.

Η Άννα

Η εξυπηρέτηση των αναγκών συνεργατών και πελατών μας είναι για μένα εξυπηρέτηση ανθρώπων. Η αληθινή χαρά να προσφέρω αποτελεσματικές λύσεις, που μετατρέπονται σε επιλογές, όπως άλλωστε είναι και η φιλοσοφία της ομάδας μας.

Mαζί

Στην ομάδα μας, ο ένας συμπληρώνει μοναδικά τον άλλον. Το αντικείμενο δραστηριοποίησης και η εξειδίκευση του καθένα μας, συμμαχεί με αυτά του άλλου. Φροντίσαμε με επιμέλεια γι’ αυτό, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι καλύπτεται όλο το φάσμα των αναγκών κάθε ασφαλιζόμενου, όσο ευρύ και αν είναι. Εργαζόμαστε ομαδικά, με συγκεκριμένη μεθοδολογία, για να δημιουργήσουμε όλες τις πιθανές επιλογές που θα έχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα!

Για την F2F Insurance, κάθε ασφαλιζόμενος είναι μία ξεχωριστή περίπτωση και ως τέτοια την αντιμετωπίζουμε. Αποκλειστικά. Προσωπικά. Εξατομικευμένα.

Η διαδικασία συνεργασίας ξεκινά με την πρώτη, αναγνωριστική συνάντηση, για να συγκεντρώσουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία και να καταγράψουμε τις συνθήκες κάθε περίπτωσης. Με στόχο να σχεδιάσουμε και να προτείνουμε τις καταλληλότερες, δυνατές επιλογές, αναλύουμε όλα τα δεδομένα και μελετάμε κάθε λεπτομέρεια: την οικογενειακή, ή προσωπική κατάσταση, τις οικονομικές δυνατότητες, τα έσοδα και τα έξοδα, σε μηνιαία και ετήσια βάση, το καθημερινό πρόγραμμα, τους βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους κάθε πελάτη μας.

Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε όλες τις πιθανές επιλογές, που θα έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Χτίζουμε την επαγγελματική μας σχέση, με προσωπική φροντίδα, γιατί πιστεύουμε ότι μόνο με αυτό τον τρόπο μπορούμε πραγματικά να αντιληφθούμε τις ανάγκες και τα ζητούμενα και να οριστικοποιήσουμε την τελική συμφωνία συνεργασίας. Το κάθε ξεχωριστό συμβόλαιο, που θα εξασφαλίσει την ηρεμία και τη γαλήνη του αύριο, σήμερα!

Είμαστε δίπλα στους πελάτες μας και αναλαμβάνουμε πλήρως όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες τη στιγμή που θα χρειαστεί.

Aκολούθησέ μας στα social media

Θέλεις να μαθαίνεις νέα μας;
Eγγραφή στο newsletter

Θέλεις να μαθαίνεις νέα μας;
Eγγραφή στο newsletter

Aκολούθησέ μας στα social media

© 2024 F2F Insurance Αll rights reserved | Όροι & Προϋποθέσεις

Designed & Created by MDesigners

πορτρέτο της έλσας αλεξίου

Ξεκινάμε
πάντα από
την καρδιά.

Έλσα.

Έλσα Αλεξίου

Founder & General Manager

Mε Bachelor στο International Business with German και Master στο Marketing, έχω διανύσει μία διαδρομή 25 χρόνων επαγγελματικής πορείας σε πολυεθνικές εταιρείες, όπως η Johnson & Johnson Medical, Procter and Gamble, Beiersdorf  και άλλες,  στα ανάλογα τμήματα. Την ιδιωτική ασφάλιση τη συνάντησα για πρώτη φορά, επαγγελματικά, πριν 20 χρόνια και την… ερωτεύτηκα αμέσως! Κόρη οικογένειας ιατρών, είχα από μικρή ηλικία την επαφή με τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Τα περιστατικά υγείας των ασθενών των γονιών μου με έκαναν να συνειδητοποιήσω γρήγορα τις ενδεχόμενες ανατροπές της ζωής και την επιτακτική ανάγκη των επιλογών που χρειαζόμαστε όλοι στις πιο δύσκολες, ενδεχόμενες στιγμές μας. Τα χρόνια πέρασαν, εγώ μεγάλωσα και η ζωή με οδήγησε σε άλλα επαγγελματικά και προσωπικά μονοπάτια, το σημαντικότερο από τα οποία ήταν η γέννηση του γιου μου.

Το 2016  συνάντησα ξανά τον κλάδο και από τότε δεν τον αποχωρίστηκα ποτέ! Διαζευγμένη μητέρα τότε, χρειαζόμουν οπωσδήποτε μία αποτελεσματική λύση που θα εξασφάλιζε στο γιο μου και σε μένα μία αξιοπρεπή ζωή.

Επέλεξα το αντικείμενο των ασφαλειών συνειδητά, γιατί έχει επίκεντρο τον άνθρωπο. Η ηθική ικανοποίηση από την παροχή ουσιαστικής βοήθειας στους άλλους είναι ανεκτίμητη για μένα. Μία αποζημίωση τοκετού που ισχυροποιεί το ξεκίνημα μίας νέας ζωής, επιδόματα οικονομικής ενίσχυσης, μία αξιοπρεπή φροντίδα νοσηλείας και τόσα άλλα παρόμοια περιστατικά που συναντώ καθημερινά, μού δίνουν απίστευτη, βαθιά χαρά!

Η εξειδίκευσή μου αφορά στους τομείς της ζωής και της υγείας, γιατί αυτές είναι οι προσλαμβάνουσες από τη δική μου οικογένεια. Έχοντας υπάρξει θεατής, ανάμεσα σε ανθρώπους που πονούσαν, αποφάσισα ότι θα αναζητήσω τους τρόπους αντιμετώπισης και ανακούφισης και τους ανακάλυψα στο επάγγελμά μου. Καλλιέργησα τις γνώσεις μου για τις διαδικασίες, αξιοποίησα τον ευρύ προσωπικό και  ιατρικό μου κύκλο, για να δημιουργήσω επιλογές.

Επιλογές που οι πελάτες μου θα αξιολογούν και εγώ θα διαχειρίζομαι για λογαριασμό τους, σύμφωνα με τις προσωπικές τους ανάγκες και ιδιαιτερότητες. Για να έχουν ευελιξία. Για να έχουν δυνατότητες. Για να είναι έτοιμοι απέναντι σε κάθε πιθανή δύσκολη μάχη. Και η ζωή έχει αρκετές και από αυτές. Τις αντιμετώπισα και εγώ η ίδια. Σαν γυναίκα, σαν σύζυγος, σαν μητέρα. Σαν άνθρωπος τελικά, όπως είμαστε όλοι. 

Η ανάγκη μας για επιλογές είναι στην πραγματικότητα η ανάγκη μας για μία ελεύθερη ζωή. Μία ζωή που τροφοδοτείται από τους στόχους και τα θέλω μας.

Δημιούργησα την F2F INSURANCE, για να μπορώ με τις υπηρεσίες της, που έχω σχεδιάσει, να προσφέρω κίνητρα για επιτεύξεις και οράματα, για ένα πλήρες well-being, χωρίς εμπόδια, χωρίς υποθέσεις, χωρίς φόβους. Χωρίς ΑΝ.

Από αυτή την επιδίωξη ξεκίνησα και με αυτήν ως πυξίδα συνεχίζω.

Με τον ίδιο ενθουσιασμό, σαν την πρώτη μέρα. Με ευέλικτα, δυναμικά προγράμματα, συγκεκριμένα πλαίσια και όρους, που εξυπηρετούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ιδιωτική ασφάλιση. Με την ίδια αφοσίωση σε κάθε περίπτωση, ξεχωριστά. Προσωπικά. Για τον κάθε ένα. Για την κάθε μία. Γιατί ο καθένας μας είναι ξεχωριστός και πολύ σημαντικός.

«Τίποτα
δεν είναι
ακατόρθωτο.
Dream Big».

Δούκισσα.

Δούκισσα Νομικού

Unit Manager

Με σπουδές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πειραιά, κατάλαβα γρήγορα ότι θα αξιοποιούσα τις προσλαμβάνουσες από τις μαθηματικές μου γνώσεις ως Στρατηγική Κατεύθυνση, για μένα την ίδια, αλλά και για τους άλλους.

Περισσότερο από μία δεκαετία τώρα στον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλισης, είμαι υπεύθυνη να καθοδηγώ τους συνεργάτες μου στα επόμενα βήματά τους, με άξονα την προσωπικότητα και τις δεξιότητές τους και στόχο πάντα τη μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση των ασφαλιζομένων.

Στην F2F Insurance αξιοποιώ με χαρά τη γνώση  που μου προσέφερε η πολυετής εμπειρία μου στις ασφαλιστικές διαδικασίες, την οποία εμπλουτίζω με συνεχή μελέτη και εκπαίδευση, ώστε η γνώση μου να είναι ολοκληρωμένη. Απαιτείται αυτή η γνώση για να χαραχθούν οι κατάλληλες κάθε φορά κατευθύνσεις, που θα οδηγήσουν σε  αποτελεσματικά συμβόλαια.  

Μέλημά μου είναι τα συμβόλαια που δημιουργούνται να είναι πλήρη για τον ασφαλιζόμενο  που μας εμπιστεύτηκε, μέχρι την τελευταία τους λεπτομέρεια. Με ξεκάθαρα πλαίσια – όρους – δυνατότητες, σύμφωνα με τα ζητούμενα και τις ανάγκες κάθε ξεχωριστής περίπτωσης.

Ενεργό μέλος της ομάδας σχεδιασμού των εργασιών της εταιρείας, συμμετέχω και στην ολοκλήρωση των λεπτομερειών των υπηρεσιών που παρέχει στους ανθρώπους που συνεργάζονται μαζί της. Επιπλέον, ως γυναίκα, μητέρα δυο ανήλικων κοριτσιών, αναγνωρίζω και κατανοώ τις αγωνίες της καθημερινότητας, γιατί τις βιώνω και εγώ και ξέρω την ανάγκη μίας ζωής χωρίς αγωνίες, χωρίς ΑΝ.  Προσπαθώ πάντα, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, να αντιμετωπίζω τις καταστάσεις με ψυχραιμία, αισιοδοξία, πλάνο και πείσμα. Πιστεύω ότι όλα μπορούν να γίνουν, γιατί τα θαύματα ξεκινάνε από την κάθε στιγμή, κάθε μέρα και γίνονται μεγάλα.

«Το πλανάρουμε».

Άρις

Άρις Φραγκίστας PhD(c)

Financial Planner

Με έφεση στα μαθηματικά, σπούδασα και μετεκπαιδεύτηκα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και στα Χρηματοικονομικά. Εργάστηκα για πολλά χρόνια σε ελληνικές εταιρείες, ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων και τα τελευταία χρόνια έχω επικεντρωθεί στον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλισης, όπου και δραστηριοποιούμαι.

Aγαπώ τα νούμερα και τους συνδυασμούς τους. Πιστεύω ότι όλα στη ζωή, με ένα τρόπο, είναι μαθηματικά, περισσότερο με την έννοια της ανάγκης υπολογισμών, που όλοι χρειάζεται να κάνουμε καθημερινά.

Οι επιλογές μας λειτουργούν αποτελεσματικά όταν έχουν συγκεκριμένη δομή. Η δομή των σκέψεων και των επιλογών στη ζωή μας είναι μία διαδικασία μαθηματικής προσομοίωσης.

Επέλεξα τον κλάδο της ασφάλισης, γιατί εδώ μπορώ να κάνω πράξη την αγάπη μου για τους αριθμούς.  Εδώ, οι αριθμοί γίνονται συγκεκριμένα σχέδια. Πλάνα, που μπορούν να εξασφαλίσουν την ανάπτυξη. Και εμένα με ενδιαφέρει η ανάπτυξη. Αυτή η γραμμική συνάρτηση που ξεκινά από ένα δεδομένο και με τους κατάλληλους υπολογισμούς και προγραμματισμό μπορεί πραγματικά να απογειώσει ένα ζητούμενο, να εκπληρώσει ένα στόχο, να στηρίξει ένα όραμα.

Σχεδιάζω και Διαχειρίζομαι Επενδύσεις, Αποταμιεύσεις και Συντάξεις. Αυτή είναι η εξειδίκευσή μου. Το αντικείμενο δραστηριοποίησής μου μού δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάζω, υπολογίζοντας όλες τις παραμέτρους και αυτό με προκαλεί θετικά επαγγελματικά, γιατί είμαι άνθρωπος του προγραμματισμού. Πιστεύω στη δύναμή του. Λειτουργεί. Το έχω δει στην πράξη των περιστατικών της επαγγελματικής μου εμπειρίας. Αποδυναμώνει τα ρίσκα, μειώνει τις απώλειες, ομαλοποιεί τη διαδρομή, αυξάνει σημαντικά το ποσοστό της επιτυχίας.

Αυτό είναι ένα αποτέλεσμα που δεν μπορεί να επιτευχθεί με έναν τρόπο μαγικό. Χρειάζεται ασκήσεις, συνδυασμούς, σενάρια, γραφή και διαγραφή, συνεχή εκπαίδευση και δημιουργικότητα. Όσο και αν ακούγεται παράξενο για τον τομέα μου, ναι, δημιουργικότητα υπάρχει και στα νούμερα, στους αριθμούς, στον προγραμματισμό. Γιατί προγραμματισμός δεν σημαίνει περιορισμός. Αντίθετα, είναι το εύρος του σχεδιασμού, για να πετύχουμε το κέντρο του στόχου μας και αυτό είναι πάντα ενδιαφέρον!

«Όριό μας,
ο ουρανός»!

Άννα .

Άννα Ροζακέα

Personal Assistant

Με σπουδές στα Μαθηματικά και την Πληροφορική, λάτρης της γνώσης, συνεχίζω σήμερα την Πανεπιστημιακή μου εκπαίδευση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Μου αρέσει να μαθαίνω διαρκώς, γιατί πιστεύω ότι αυτό μού ανοίγει τα παράθυρα που χρειάζομαι, για να εξελίσσομαι.

Συνάντησα την ιδιωτική ασφάλιση σαν… ασφαλιζόμενη! Μητέρα μονογονεϊκής οικογένειας, χρειάστηκε να ασφαλίσω το γιο μου και έτσι γνώρισα την Έλσα Αλεξίου και την ομάδα των συνεργατών της. Μέσα από τη διαδικασία της συνεργασίας μας, κατανόησα σε βάθος τη σημασία της ασφάλειας. Τη δύναμη αυτού του μοναδικού συναισθήματος, που σου επιτρέπει να ονειρεύεσαι το αύριο, απαλλαγμένος από τις αγωνίες του σήμερα. Αισθάνθηκα ότι είχα τις επιλογές που χρειαζόμουν για να μπορώ χωρίς άγχος και αγωνία να δημιουργώ στο σήμερα. Απρόσκοπτα.

Και εμένα μου αρέσει πολύ να δημιουργώ και να «κινούμαι». Δεν θέλω να παραμένω στάσιμη στις ίδιες συνθήκες. Είναι προσωπική πρόκληση να τις επαναπροσδιορίζω, να τις αλλάζω, όταν δεν λειτουργούν για μένα και τους ανθρώπους μου, με το βλέμμα πάντα μπροστά και ψηλά. Με αισιοδοξία, αλλά και ρεαλισμό. Πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι μπορούμε να καταφέρουμε ότι θελήσουμε, αρκεί να το πιστέψουμε και να αφοσιωθούμε σε αυτό.

Στην F2FInsurance αρμοδιότητά μου είναι να υποστηρίζω ολοκληρωμένα την ομάδα της εταιρείας, ώστε να λειτουργεί άρτια το τμήμα Back Office,  για το οποίο είμαι υπεύθυνη. Αναλαμβάνω όλες τις πολύτιμες λεπτομέρειες και θέλω να κάνουν πραγματικά τη διαφορά! Να μη χαθεί καμία τηλεφωνική γραμμή, που για την εταιρεία είναι σημαντική ανθρώπινη επαφή. Να μη μείνει αναπάντητη καμία ερώτηση ασφαλιζόμενου που μας έχει εμπιστευτεί. Να μη διαφύγει τίποτα από όλα όσα θα μπορούσαν να γίνουν την κάθε μέρα στο γραφείο. Να συμβάλω  στις εργασίες της ομάδας της εταιρείας, για τις ανάγκες κάθε πελάτη της. Η εξυπηρέτηση των αναγκών των συνεργατών και πελατών αφορά εξυπηρέτηση ανθρώπων. Αυτή είναι και η επαγγελματική μου εμπειρία σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες, στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, των οποίων έχω εργαστεί. Βασικό μου μέλημα τότε και σήμερα είναι να μπορώ να προσφέρω λύσεις στον άνθρωπο με τον οποίο συναναστρέφομαι κάθε φορά επαγγελματικά.