Η Συνέντευξη της Έλσας Αλεξίου στο Μουσικό 9,86

Σήμερα μιλάμε για...

Η συνέντευξη της δικής μας Έλσας Αλεξίου στον Μουσικό 9,86 και στην εκπομπή «07.00-10.00 το πρωί με την Πόπη Τσαπανίδου», με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα της Ευτυχίας. Τι σχέση έχει αλήθεια η ευτυχία με την ασφάλεια; H  Έλσα πιστεύει ότι τα άγχη της καθημερινότητας εμποδίζουν εμάς τις γυναίκες να νιώσουμε ευτυχισμένες. Οι αναρωτήσεις μας τι θα γίνει ΑΝ συμβεί το οτιδήποτε και η αγωνία, κυρίως για τα παιδιά μας, δεν μας αφήνουν να ονειρευτούμε και να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε. Η F2F Insurance της Έλσας, μαζί με τη δυναμική ομάδα της με τον Άρη, τη Δούκισσα και την Άννα, «παίρνει» τα ΑΝ από κάθε γυναίκα και στη θέση τους βάζει…. μία μάσκα οξυγόνου, για να είμαστε πρώτα από όλα εμείς καλά. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα έχουμε δυνάμεις να φροντίσουμε τα παιδιά μας, τους αγαπημένους μας, όλα όσα αγαπάμε και προστατεύουμε. Και έτσι έρχεται η ασφάλεια. Και φέρνει μαζί της και την ευτυχία! Aκούστε τη συνέντευξη και μάθετε με ποιο τρόπο η Έλσα και η ομάδα της “παίρνουν” τα ΑΝ μας και μας κάνουν ευτυχισμένες!

Share

Δείτε ακόμα

άρθρα

Νεανικός Διαβήτης. Η Δική μας Ιστορία.

Ξημερώματα 24 Φεβρουάριου του 2021. Εποχή covid και καραντίνας και εγώ δεν κοιμάμαι. Με απασχολεί ο γιος μου. Το ένστικτο της μάνας έχει ξυπνήσει και ουρλιάζει. Κάτι δεν μου αρέσει στην όψη του. Μου φαίνεται χλωμός και άτονος. Μου φαίνεται αδύνατος. Μου φαίνεται ότι αραίωσαν τα μαλλιά του. Κάτι δεν μου αρέσει….

άρθρα

And they lived happily ever after…

Έλληνες γονείς και ειδικά η Ελληνίδα Μάνα, με Μ πάντα κεφαλαίο! Αυτή και αν έχει γίνει ποίημα, τραγούδι, motto, graffiti, viral και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς, της έχει συμβεί!

Aκολούθησέ μας στα social media

Θελεις να μαθαίνεις νέα μας:

Εγγραφή στο Newsletter:

Θέλεις να μαθαίνεις νέα μας;
Eγγραφή στο newsletter

Aκολούθησέ μας στα social media

© 2023 F2F Insurance Αll rights reserved | Όροι & Προϋποθέσεις

Designed & Created by MDesigners