Οικονομικός προγραμματισμός ζωής. Σχεδιάζουμε μαζί, ζείτε καλύτερα. Είναι Δωρεάν.

Σήμερα μιλάμε για...

Σήμερα ακούμε  την  Έλσα να μας μιλάει για τη διαδικασία του οικονομικού προγραμματισμού ζωής (FLP),  για την οποία η ίδια και η ομάδα της έχουν εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί.  Μην τρομάζετε. Ακούστε την και θα καταλάβετε ότι αυτή είναι η πρώτη πολύτιμη κουβέντα που κάνει μαζί μας ΔΩΡΕΑΝ, για να καταλάβει την καθημερινότητά μας, τις ανάγκες μας, τους προβληματισμούς μας, το ρυθμό της ζωής μας και να σχεδιάσει μαζί με την ομάδα της τα καλύτερα δυνατά προγράμματα ασφάλισης, αποκλειστικά για εμάς. Για να διασφαλίσουμε τα σημαντικά μας και να μην εγκαταλείψουμε τα όνειρά μας. Για να αντιμετωπίσουμε μαζί τις δυσκολίες της σύγχρονης εποχής, χωρίς φόβο και ανασφάλειες. Ήρεμες και ήσυχες!

Aς την ακούσουμε.

Share

Δείτε ακόμα

άρθρα

Νεανικός Διαβήτης. Η Δική μας Ιστορία.

Ξημερώματα 24 Φεβρουάριου του 2021. Εποχή covid και καραντίνας και εγώ δεν κοιμάμαι. Με απασχολεί ο γιος μου. Το ένστικτο της μάνας έχει ξυπνήσει και ουρλιάζει. Κάτι δεν μου αρέσει στην όψη του. Μου φαίνεται χλωμός και άτονος. Μου φαίνεται αδύνατος. Μου φαίνεται ότι αραίωσαν τα μαλλιά του. Κάτι δεν μου αρέσει….

άρθρα

And they lived happily ever after…

Έλληνες γονείς και ειδικά η Ελληνίδα Μάνα, με Μ πάντα κεφαλαίο! Αυτή και αν έχει γίνει ποίημα, τραγούδι, motto, graffiti, viral και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς, της έχει συμβεί!

Aκολούθησέ μας στα social media

Θελεις να μαθαίνεις νέα μας:

Εγγραφή στο Newsletter:

Θέλεις να μαθαίνεις νέα μας;
Eγγραφή στο newsletter

Aκολούθησέ μας στα social media

© 2023 F2F Insurance Αll rights reserved | Όροι & Προϋποθέσεις

Designed & Created by MDesigners