Εξατομίκευση. Η λέξη της μόδας. Μόδα ή πραγματικότητα;

Σήμερα μιλάμε για...

Το ακούμε συνέχεια. Eξατομίκευση. Εξατομίκευση προϊόντων και υπηρεσιών. Από τα είδη διατροφής, μέχρι τα καλλυντικά μας. Από τη λογοθεραπεία των παιδιών μας, μέχρι το μενού μας στο Netflix.

Η εξατομίκευση, πηγάζει από μία βασική παραδοχή: ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΛΩΝΟΙ. Δεν είμαστε ίδιοι, δεν έχουμε τις ίδιες αρχές, τις ίδιες αξίες, τα ίδια θέλω, τα ίδια γούστα, τις ίδιες ανάγκες. Για την ακρίβεια, είμαστε πολύ περισσότερο διαφορετικοί απ’ότι είμαστε ίδιοι.

Το μόνο κοινό σε εμάς τις γυναίκες είναι τα πολλά «καπέλα ρόλων που φοράμε». ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ. Είμαστε μάνες, σύζυγοι, σύντροφοι, κόρες, αδερφές, θείες, φίλες, εργαζόμενες. Κουράζομαι και μόνο που το σκέφτομαι!

Εμείς λοιπόν οι γυναίκες  είμαστε  αυτές  που χρειαζόμαστε πλήρη εξατομίκευση. Ακριβώς γιατί τα «καπέλα» μας είναι πολλά και δημιουργούν διαφορετικά «ΑΝ» στην κάθε μία από εμάς.

Πώς όμως επιτυγχάνεται αυτή η εξατομίκευση στα ασφαλιστικά προϊόντα; Και στο κάτω κάτω είναι αυτό που θέλουμε;

Επιτυγχάνεται με τον δικό μας, γυναικείο, τρόπο. Με καφέ, κουβέντα και ανάλυση. Τόσο απλό και τόσο σύνθετο ταυτόχρονα….

Η μεθοδολογία μας βασίζεται  στη  γνώση. Στη γνώση του ανθρώπου που έχουμε απέναντί μας. Γι’ αυτό σας γνωρίζουμε προσωπικά. Για να μάθουμε τι είναι αυτό που θέλει  η κάθε μία από τη ζωή της; Τι φοβάται; Τι την αγχώνει; Ποια είναι  τα όνειρά της; Πως μπορούμε εμείς να βοηθήσουμε ώστε να τα πετύχει; Από που πηγάζουν τα άγχη και τα όνειρα;

Η εξατομίκευση έρχεται μέσα από τον ρόλο τον δικό μας. Είμαστε μεν ασφαλιστές,  αλλά είμαστε και λίγο ψυχολόγοι και λίγο life coaches. Δεν είμαστε πωλητές, κανένας πωλητής δεν μπορεί να εξατομικεύσει το προϊόν του. Ένας σύμμαχος ζωής, που μπορεί πραγματικά να μας κατανοήσει και έχει ακούσει τα άγχη μας και τα όνειρα μας για ώρες, μπορεί. Και η εμπειρία έχει δείξει ότι, το «ξαλάφρωμα» που νιώθει κάποια μετά από μια τέτοια εξατομίκευση, είναι ότι πιο πολύτιμο για την ψυχική της υγεία.

Share

Δείτε ακόμα

άρθρα

Νεανικός Διαβήτης. Η Δική μας Ιστορία.

Ξημερώματα 24 Φεβρουάριου του 2021. Εποχή covid και καραντίνας και εγώ δεν κοιμάμαι. Με απασχολεί ο γιος μου. Το ένστικτο της μάνας έχει ξυπνήσει και ουρλιάζει. Κάτι δεν μου αρέσει στην όψη του. Μου φαίνεται χλωμός και άτονος. Μου φαίνεται αδύνατος. Μου φαίνεται ότι αραίωσαν τα μαλλιά του. Κάτι δεν μου αρέσει….

άρθρα

And they lived happily ever after…

Έλληνες γονείς και ειδικά η Ελληνίδα Μάνα, με Μ πάντα κεφαλαίο! Αυτή και αν έχει γίνει ποίημα, τραγούδι, motto, graffiti, viral και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς, της έχει συμβεί!

Aκολούθησέ μας στα social media

Θελεις να μαθαίνεις νέα μας:

Εγγραφή στο Newsletter:

Θέλεις να μαθαίνεις νέα μας;
Eγγραφή στο newsletter

Aκολούθησέ μας στα social media

© 2023 F2F Insurance Αll rights reserved | Όροι & Προϋποθέσεις

Designed & Created by MDesigners