Άμισθη εργασία

Σήμερα μιλάμε για...

Ας μιλήσουμε για αυτές τις γυναίκες, που δουλεύουν όλη μέρα, φροντίζουν κάθε λεπτομέρεια της καθημερινότητας των γύρω τους, και στο τέλος του μήνα δεν κατατίθεται μισθός στο λογαριασμό τους, ούτε ένσημα στην καρτέλα τους. Για τις γυναίκες – νοικοκυρές, η άμισθη εργασία τους δεν αναγνωρίζεται από κανέναν κρατικό φορέα και πολλές φορές δυστυχώς ούτε και από αυτούς που φροντίζουν…..

Η γυναίκα νοικοκυρά, επωμίζεται όλο το δύσκολο έργο της λειτουργικότητας της οικογένειας. Όσο όμως τα χρόνια περνάνε, οι ευθύνες σταδιακά μειώνονται, η καθημερινότητα μπαίνει σε μια ρουτίνα, τα παιδιά μεγαλώνουν και φεύγουν από το σπίτι, το τρέξιμο και το άγχος ελαττώνονται. Στο τέλος της ημέρας, ο απολογισμός έχει συνήθως  θετικό πρόσημο, με μερικά ΑΝ να διαταράσσουν την ηρεμία τους.

Το βασικό ΑΝ τους, αφορά την ηλικία συνταξιοδότησης  τους, αφού δεν έχουν κατοχυρώσει δικαίωμα για σύνταξη. Στην ηλικία που άλλες γυναίκες σταματάνε να δουλεύουν, αυτές συνεχίζουν να επιτελούν το έργο τους, χωρίς καμία οικονομική απολαβή. Και έτσι δημιουργούνται οι ανασφάλειες.  ΑΝ θα έχουν στο πλάι τους κάποιον να τους στηρίξει οικονομικά. ΑΝ θα μπορούν τότε να καλύψουν τις ανάγκες τους. ΑΝ θα μπορούν τελικά να ζήσουν όπως τους αξίζει όταν δεν θα μπορούν να είναι πια τόσο παραγωγικές .

Με τα εξατομικευμένα προγράμματα της F2F, καμία γυναίκα δεν θα νιώθει αυτή την ανασφάλεια, αφού θα δημιουργήσει το συνταξιοδοτικό πρόγραμμα που της ταιριάζει. Με ένα μικρό μηνιαίο κόστος, χτίζει μια γερή βάση για το μέλλον της. Για τότε που δεν θα είναι όλα εύκολα και βατά.  Για τότε που τα δεδομένα του σήμερα θα έχουν αλλάξει. Για τότε που η ίδια θα χρειάζεται φροντίδα. Μία φροντίδα που μπορεί να την εξασφαλίσει η ίδια στον εαυτό της με μία επιλογή σήμερα. Από τώρα, για το μετά. Γιατί υπάρχουν πάντα λύσεις για κάθε περίπτωση.

Share

Δείτε ακόμα

άρθρα

Ποια είναι η πιο σημαντική ασφάλεια;

Ο ρόλος της ασφάλειας είναι να μην καταστραφεί κάποιος οικονομικά, αν προκύψει κάτι δυσμενές στη ζωή του. Αλλά ποια είναι η πιιο σημαντική;

άρθρα

Ποια είναι η καλύτερη ασφάλεια ζωής

Η καλύτερη ασφάλεια είναι αυτή που διαμορφώνεται σύμφωνα με τις .ανάγκες σας, τον προϋπολογισμό σας, τις υποχρεώσεις σας και τα άγχη σας, η ασφάλεια που διαμορφώνουμε μαζί στην F2F Insurance

Aκολούθησέ μας στα social media

Θέλεις να μαθαίνεις νέα μας;
Eγγραφή στο newsletter

Θέλεις να μαθαίνεις νέα μας;
Eγγραφή στο newsletter

Aκολούθησέ μας στα social media

© 2023 F2F Insurance Αll rights reserved | Όροι & Προϋποθέσεις

Designed & Created by MDesigners