7+1 λόγοι για να ΜΗΝ έχεις Ασφάλεια Υγείας!

Σήμερα μιλάμε για...

Σήμερα ακούμε όλους τους λόγους για τους οποίους δεν χρειάζεται κανείς μας να έχει ιδιωτική ασφάλιση, για κανέναν λόγο! Η Έλσα μας εξηγεί  πως όποιος από εμάς δεν έχει επιλέξει να ασφαλιστεί, σίγουρα είναι πολύ τυχερός, ή ταμένος κάπου, ή έχει φίλους με πολλά χρήματα, ή έχει πολύ γερή κράση!!! Σίγουρα πάντως έχει τους λόγους του και δεν έχει λόγο να ασφαλιστεί! Αυτό βέβαια είναι πλάκα. Η ίδια μας προτρέπει να το ξανασκεφτούμε και είναι σίγουρη ότι θα ανακαλύψουμε ότι στην πραγματικότητα έχουμε 7+ χιλιάδες λόγους να κάνουμε ασφάλεια υγείας.

Ας την ακούσουμε.

Share

Δείτε ακόμα

άρθρα

Νεανικός Διαβήτης. Η Δική μας Ιστορία.

Ξημερώματα 24 Φεβρουάριου του 2021. Εποχή covid και καραντίνας και εγώ δεν κοιμάμαι. Με απασχολεί ο γιος μου. Το ένστικτο της μάνας έχει ξυπνήσει και ουρλιάζει. Κάτι δεν μου αρέσει στην όψη του. Μου φαίνεται χλωμός και άτονος. Μου φαίνεται αδύνατος. Μου φαίνεται ότι αραίωσαν τα μαλλιά του. Κάτι δεν μου αρέσει….

άρθρα

And they lived happily ever after…

Έλληνες γονείς και ειδικά η Ελληνίδα Μάνα, με Μ πάντα κεφαλαίο! Αυτή και αν έχει γίνει ποίημα, τραγούδι, motto, graffiti, viral και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς, της έχει συμβεί!

Aκολούθησέ μας στα social media

Θελεις να μαθαίνεις νέα μας:

Εγγραφή στο Newsletter:

Θέλεις να μαθαίνεις νέα μας;
Eγγραφή στο newsletter

Aκολούθησέ μας στα social media

© 2023 F2F Insurance Αll rights reserved | Όροι & Προϋποθέσεις

Designed & Created by MDesigners