7+ 1 Λόγοι Για Να ΜΗΝ Έχεις Ασφάλεια Υγείας

Σήμερα μιλάμε για...

Έχουμε όλοι βαρεθεί να ακούμε τους λόγους για τους οποίους πρέπει κάποιος να έχει ασφάλεια υγείας. Βαρεθεί κυριολεκτικά. Για αυτό και εγώ θα σας πω τους 7+1 λόγους για να ΜΗΝ κάνεις ασφάλεια υγείας.

1. Είσαι προνοητικός άνθρωπος. Έχεις φροντίσει να έχεις στην άκρη τις χιλιάδες ευρώ που μπορεί να απαιτηθούν για να αντιμετωπίσεις μία έκτακτη κατάσταση δική σου, ή του παιδιού σου. Μάλιστα, είσαι τόσο προνοητικός  που έχεις φροντίσει ότι τα χρήματα αυτά, θα τα έχεις ΜΟΝΟ για να αντιμετωπίσεις μία έκτακτη κατάσταση υγείας ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. Αν τρακάρεις με το αυτοκίνητο, αν πλημμυρίσει το σπίτι, αν μείνεις χωρίς δουλειά, δεν θα χρησιμοποιήσεις ΑΥΤΟΝ τον κουμπαρά. Αυτός είναι μόνο για την υγεία. Εσύ λοιπόν, όντως, δεν χρειάζεσαι ασφάλεια υγείας. Το έχεις  λύσει .

2. Είσαι τυχερός άνθρωπος. Περιστοιχίζεσαι από φίλους και συγγενείς, οι οποίοι με μεγάλη προθυμία, θα σου δανείσουν τις χιλιάδες ευρώ που θα απαιτήσει η έκτακτη ανάγκη στην οποία έχεις βρεθεί εσύ, ή το μέλος της οικογένειάς σου. Και μάλιστα, θα στα δανείσουν άτοκα και με μεγάλη περίοδο αποπληρωμής. Έτσι, θα έχεις μπροστά σου δέκα χρόνια μετά την ανάρρωσή σου για να τα ξεπληρώσεις. Και αν κάτι  τύχει στο ενδιάμεσο, πάλι οι φίλοι και οι συγγενείς θα προστρέξουν να σου ξαναδανείσουν  χρήματα και να κάνουν υπομονή για δέκα χρόνια. Εσύ λοιπόν, όντως, δεν χρειάζεσαι ασφάλεια υγείας. Το έχεις  λύσει.

3. Έχεις γερή κράση. Κανένας από την οικογένειά σου δεν έχει αρρωστήσει ποτέ, δεν έχει χρειαστεί ποτέ να μπει στο νοσοκομείο, δεν έχει χρειαστεί ποτέ χειρουργείο. Έτσι και εσύ. Είσαι σίγουρος ότι με αυτό το γονίδιο, δεν θα χρειαστείς  ποτέ νοσοκομείο και γιατρό.  Εσύ λοιπόν, όντως, δεν χρειάζεσαι ασφάλεια υγείας. Το έχεις  λύσει.

4. Ζεις σε ένα κράτος που το δημόσιο σύστημα υγείας, λειτουργεί άψογα. Που δεν υπάρχουν αναμονές για χειρουργεία, που κανένας ασθενής δεν χρειάζεται να δώσει φακελάκι, που βρίσκεις αμέσως  γιατρούς  χωρίς να περιμένεις μήνες για το ραντεβού, που τα νοσοκομεία λειτουργούν χωρίς καμία έλλειψη, που σου φέρονται ανθρώπινα και με αξιοπρέπεια. Εσύ λοιπόν, όντως, δεν χρειάζεσαι ασφάλεια υγείας. Το έχεις λύσει.

5. Σου αρέσει που πληρώνεις ήδη για ιδιωτικές παροχές υγείας. Που πληρώνεις επισκέψεις στον γιατρό, που πληρώνεις διαγνωστικές εξετάσεις, που πληρώνεις νοσηλείες, που πληρώνεις φακελάκια. Δεν βρίσκεις κανέναν λόγο να πληρώνεις λιγότερα και καλύπτεις περισσότερα. Κανέναν απολύτως. Εσύ λοιπόν, όντως, δεν χρειάζεσαι ασφάλεια υγείας. Το έχεις λύσει.

6. Δεν σου περισσεύουν τα λεφτά για τα ασφάλιστρα. Δεν μπορείς βρε αδερφέ, να στερηθείς 3 τσιγάρα την ημέρα ή έναν καφέ την ημέρα για να κάνεις ασφάλεια υγείας Στο κάτω κάτω,  μία ζωή την έχουμε, αν είναι να χάσουμε και αυτές τις μικρές απολαύσεις, ποιο θα είναι το νόημα της; Αν αρρωστήσεις, θα πουλήσεις το αυτοκίνητο. Ή το σπίτι. Κάτι θα πουλήσεις. Εσύ λοιπόν, όντως, δεν χρειάζεσαι ασφάλεια υγείας. Το έχεις λύσει.7. Θα την «κάνεις» την ασφάλεια όταν αρρωστήσεις. Έχεις έναν μπατζανάκη που είναι ασφαλιστής και θα φροντίσει να κρύψει από την ασφαλιστική εταιρεία το ότι έχεις αρρωστήσει και έτσι θα κάνεις το συμβόλαιο. Ο μπατζανάκης θα φροντίσει επίσης να μην ισχύουν για εσένα οι περίοδοι αναμονής και να μην γίνει και καμία στραβή και ακυρωθεί το συμβόλαιο όταν το μάθει η ασφαλιστική. Σίγουρα πράγματα. Εσύ λοιπόν, όντως, δεν χρειάζεσαι ασφάλεια υγείας. Το έχεις λύσει.

8. Σε είχε τάξει η μάνα σου όταν γεννήθηκες. Εσύ λοιπόν, όντως, δεν χρειάζεσαι ασφάλεια υγείας. Το έχεις λύσει.

Ξανασκέψου πραγματικά αν όντως ανήκεις σε κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες, αν υπάρχουν τελικά αυτές οι κατηγορίες και δημιούργησε το δικό σου λόγο για να κάνεις ασφάλεια υγείας: 7 + χιλιάδες λόγοι για να κάνεις ασφάλεια υγείας! Γιατί είσαι άνθρωπος, γιατί στατιστικά τα δύσκολα συμβαίνουν σε όλους μας, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι για μία προσωπική αποταμίευση στον κουμπαρά του σπιτιού, γιατί οι φίλοι και οι συγγενείς βρίσκονται στην ίδια δύσκολη θέση με σένα, γιατί μπορεί να μην έχεις σπίτι δικό σου, ή αυτοκίνητο για να πουλήσεις, γιατί μπορεί άνθρωποι που αγαπάς να εξαρτώνται και από τη δική σου φροντίδα, γιατί καλύτερα το προλαμβάνειν παρά το θεραπεύειν. Γιατί η επιλογή της ασφάλισης σήμερα, εξασφαλίζει μία ήρεμη, δημιουργική ζωή χωρίς χρέη. Χωρίς λόγους να ΜΗΝ. Χωρίς ΑΝ.

Share

Δείτε ακόμα

άρθρα

Ματόχαντρα…και άλλοι τρόποι προστασίας!

Οι Έλληνες, όπως και πολλοί άλλοι λαοί-είμαστε δεισιδαίμονες. Ξεματιαζόμαστε. Φτύνουμε στον κόρφο μας, κλεινόμαστε σπίτι όταν είναι Τρίτη και 13, βάζουμε ματάκια στα αυτοκίνητα μας, στις κούνιες των παιδιών μας, στο λαιμό μας. Όλοι μας το κάνουμε σε μικρότερο ή μεγαλύ­τερο βα­θμό. Είναι μια ανθρώπινη ανάγκη να νιώθουμε προστατευμένοι, να νιώθουμε ότι ελέγχουμε την “αναποδιά” που τυχόν θα μας συμβεί.

podcasts

«Όχι γλυκερίνη, γλυκαγόνη!» «Ωχχχ το ξέχασα! Δεν πειράζει…»

Ο Άκης μαθητής λυκείου μας μιλάει για την καθημερινότητά του μετά την ξαφνική διάγνωση του διαβήτη.

Aκολούθησέ μας στα social media

Θέλεις να μαθαίνεις νέα μας;
Eγγραφή στο newsletter

Θέλεις να μαθαίνεις νέα μας;
Eγγραφή στο newsletter

Aκολούθησέ μας στα social media

© 2024 F2F Insurance Αll rights reserved | Όροι & Προϋποθέσεις

Designed & Created by MDesigners