Τι καλύπτει η ασφάλεια ζωής

Σήμερα μιλάμε για...

Πολλές φορές οι άνθρωποι που με προσεγγίζουν, γνωρίζοντας ότι έχω ιδρύσει την F2F Insurance, ζητάνε να ενημερωθούν για ασφάλεια ζωής, ενώ στην πραγματικότητα ενδιαφέρονται για ασφάλεια υγείας.

Η ασφάλεια υγείας καλύπτει τις οικονομικές ανάγκες που μπορεί να προκύψουν από ένα πρόβλημα υγείας και την αντιμετώπισή του. Ουσιαστικά όμως ένα πρόγραμμα υγείας προσφέρει πολλά περισσότερα.

Το Βασικότερο πλεονέκτημα του είναι η άμεση πρόσβαση σε μονάδες υγείας καθώς και στις υπηρεσίες τους. Είναι σαφές ότι στον ιδιωτικό τομέα δεν υπάρχουν οι χρόνοι αναμονής των δημόσιων νοσοκομείων, τόσο για ένα χειρουργείο όσο και για μια απλή εξέταση.

Επιπλέον με το ιδιωτικό πρόγραμμα έχουμε καλύτερο έλεγχο της κατάστασης, αφού επιλέγουμε εμείς σε ποιο νοσοκομείο θα πάμε και ποιος θα είναι ο θεράπων ιατρός μας. Και σαφώς επιλέγουμε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο με σύγχρονο εξοπλισμό και άριστα καταρτισμένο προσωπικό.

Όσο κι αν ακούγεται οξύμωρο, με ένα ιδιωτικό πρόγραμμα υγείας έχουμε εξοικονόμηση χρημάτων, αφού απολαμβάνουμε τις παροχές του ιδιωτικού τομέα, χωρίς να πληρώνουμε το αντίστοιχο κόστος και εκμεταλλευόμαστε όλα τα προνόμια που μας δίνει το πρόγραμμα αυτό, όπως δωρεάν ετήσιο προληπτικό έλεγχο.

Και τέλος, πολύ σημαντικό είναι ότι στα περισσότερα προγράμματα υπάρχει η δυνατότητα για απευθείας κάλυψη στα συνεργαζόμενα νοσοκομεία, όσο μεγάλο κι αν είναι το κόστος θεραπείας, δίνοντας μας το πλεονέκτημα να μην χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε δικά μας χρήματα.

Ακόμα όμως κι αν επιλέξουμε ένα δημόσιο νοσοκομείο, για την αντιμετώπιση του προβλήματός μας, η ιδιωτική ασφάλεια υγείας πάλι καλύπτει τις ανάγκες ρευστού που προκύπτουν μέσα στο νοσοκομείο, όπως πχ. Τα φακελάκια!

Κάνοντας μία ιδιωτική ασφάλεια υγείας, με την ομάδα μας, την ομάδα της F2F Insurance, αυτομάτως αφαιρείς το άγχος και τα ΑΝ από τη ζωή σου, για όλα τα θέματα υγείας, τόσο τα δικά σου όσο και της οικογένειάς σου.

Από την άλλη πλευρά, η ασφάλεια ζωής είναι παρεξηγημένη. Στις ταινίες βλέπουμε κληρονόμους να περιμένουν την αποζημίωση της ασφάλειας μετά την απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου. Στην πράξη όμως μια ασφάλεια ζωής είναι πολλά περισσότερα.

Με την ασφάλεια ζωής διασφαλίζεις την συνέχιση του βιοτικού επιπέδου της οικογένειάς σου και των αγαπημένων σου, είτε στην περίπτωση θανάτου, είτε στην περίπτωση ανικανότητας προς εργασία.

Δεν μπορώ να σκεφτώ, μιλώντας ως Έλσα Αλεξίου, γονιό που να αντέχει στην ιδέα τα παιδιά του να υποχρεωθούν να απαρνηθούν τα όνειρά τους για σπουδές, ή του να πρέπει ο/η σύντροφος να ξεπουλήσει ό,τι έχει και δεν έχει, προκειμένου να μην στερηθούν τα παιδιά τα όνειρά τους. Θεωρώ υποχρέωση μας, ως γονείς, να φροντίζουμε την ευζωία των παιδιών μας, είτε είμαστε εδώ είτε όχι.

Πολλοί με ρωτάνε, ως επικεφαλής της F2F Insurance, ποιο είναι το κόστος μιας ασφάλειας ζωής. Συνήθως εκπλήσσονται πολύ ευχάριστα με την απάντηση και δεν έχω γνωρίσει ποτέ οικογένεια που να μην αντέχει αυτό το κόστος.

Οπότε, συνοπτικά, η ασφάλεια υγείας καλύπτει τον κίνδυνο του να χρεωκοπήσουμε σε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, αλλά και να έχουμε αξιοπρέπεια κατά την αντιμετώπισή του, ενώ η ασφάλεια ζωής διαφυλάσσει ότι η αγάπη και η προστασία που δίνουμε στην οικογένειά μας, θα συνεχιστεί για πάντα.

Share

Δείτε ακόμα

άρθρα

Ματόχαντρα…και άλλοι τρόποι προστασίας!

Οι Έλληνες, όπως και πολλοί άλλοι λαοί-είμαστε δεισιδαίμονες. Ξεματιαζόμαστε. Φτύνουμε στον κόρφο μας, κλεινόμαστε σπίτι όταν είναι Τρίτη και 13, βάζουμε ματάκια στα αυτοκίνητα μας, στις κούνιες των παιδιών μας, στο λαιμό μας. Όλοι μας το κάνουμε σε μικρότερο ή μεγαλύ­τερο βα­θμό. Είναι μια ανθρώπινη ανάγκη να νιώθουμε προστατευμένοι, να νιώθουμε ότι ελέγχουμε την “αναποδιά” που τυχόν θα μας συμβεί.

podcasts

«Όχι γλυκερίνη, γλυκαγόνη!» «Ωχχχ το ξέχασα! Δεν πειράζει…»

Ο Άκης μαθητής λυκείου μας μιλάει για την καθημερινότητά του μετά την ξαφνική διάγνωση του διαβήτη.

Aκολούθησέ μας στα social media

Θέλεις να μαθαίνεις νέα μας;
Eγγραφή στο newsletter

Θέλεις να μαθαίνεις νέα μας;
Eγγραφή στο newsletter

Aκολούθησέ μας στα social media

© 2024 F2F Insurance Αll rights reserved | Όροι & Προϋποθέσεις

Designed & Created by MDesigners