Τις φετινές ΔΙΑΚΟΠΕΣ μου δεν θα μου τις χαλάσει ΚΑΝΕΙΣ και ΤΙΠΟΤΑ!!!

Σήμερα μιλάμε για...

Ήρθε επιτέλους το καλοκαίρι! Μετά από δύο δύσκολα χρόνια και έναν σκληρό χειμώνα, οι διακοπές μας είναι απαραίτητες. Ήδη το μυαλό μας ταξιδεύει σε γαλάζια νερά και ερημικές παραλίες. Οι βαλίτσες έχουν αρχίσει να ετοιμάζονται, προσπαθώντας να προβλέψουμε τι θα μας είναι χρήσιμο και τι όχι. Ένα πράγμα μόνο δεν θα πάρουμε μαζί μας φέτος. Το άγχος του έκτακτου περιστατικού υγείας, ανεξάρτητα του πόσο απομακρυσμένος είναι ο προορισμός των διακοπών μας.

 

H F2F Insurance με την αξιοπιστία του προγράμματος BeWell της INTERAMERICAN έχει φροντίσει για εμάς. Η άμεση πρόσβαση σε συμβουλές πρώτων βοηθειών, με μία μόνο κλήση στο 1010, καθησυχάζει τις ανησυχίες μας για οποιοδήποτε σύμπτωμα. Επιπλέον, στην περίπτωση που παραστεί ανάγκη για τη μεταφορά μας σε νοσοκομείο, ακόμα και αν είμαστε σε δυσπρόσιτη περιοχή, με υποτυπώδες κέντρο υγείας, υπάρχουν στη διάθεσή μας ασθενοφόρα, ελικόπτερα ή ακόμα και αεροπλάνο, για να μας μεταφέρουν άμεσα.

 

Ας πάρουμε λοιπόν μαζί μας το φωτεινότερο χαμόγελό μας, ας φροντίσουμε να βρούμε κάποιον να ποτίζει τα λουλούδια στο μπαλκόνι και ας βεβαιωθούμε ότι έχουμε το σωστό ασφαλιστήριο υγείας. Είναι σίγουρο ότι όπου και αν επιλέξουμε να πάμε, θα περάσουμε υπέροχα!

Share

Δείτε ακόμα

άρθρα

Ματόχαντρα…και άλλοι τρόποι προστασίας!

Οι Έλληνες, όπως και πολλοί άλλοι λαοί-είμαστε δεισιδαίμονες. Ξεματιαζόμαστε. Φτύνουμε στον κόρφο μας, κλεινόμαστε σπίτι όταν είναι Τρίτη και 13, βάζουμε ματάκια στα αυτοκίνητα μας, στις κούνιες των παιδιών μας, στο λαιμό μας. Όλοι μας το κάνουμε σε μικρότερο ή μεγαλύ­τερο βα­θμό. Είναι μια ανθρώπινη ανάγκη να νιώθουμε προστατευμένοι, να νιώθουμε ότι ελέγχουμε την “αναποδιά” που τυχόν θα μας συμβεί.

podcasts

«Όχι γλυκερίνη, γλυκαγόνη!» «Ωχχχ το ξέχασα! Δεν πειράζει…»

Ο Άκης μαθητής λυκείου μας μιλάει για την καθημερινότητά του μετά την ξαφνική διάγνωση του διαβήτη.

Aκολούθησέ μας στα social media

Θέλεις να μαθαίνεις νέα μας;
Eγγραφή στο newsletter

Θέλεις να μαθαίνεις νέα μας;
Eγγραφή στο newsletter

Aκολούθησέ μας στα social media

© 2024 F2F Insurance Αll rights reserved | Όροι & Προϋποθέσεις

Designed & Created by MDesigners