Τις φετινές ΔΙΑΚΟΠΕΣ μου δεν θα μου τις χαλάσει ΚΑΝΕΙΣ και ΤΙΠΟΤΑ!!!

Σήμερα μιλάμε για...

Ήρθε επιτέλους το καλοκαίρι! Μετά από δύο δύσκολα χρόνια και έναν σκληρό χειμώνα, οι διακοπές μας είναι απαραίτητες. Ήδη το μυαλό μας ταξιδεύει σε γαλάζια νερά και ερημικές παραλίες. Οι βαλίτσες έχουν αρχίσει να ετοιμάζονται, προσπαθώντας να προβλέψουμε τι θα μας είναι χρήσιμο και τι όχι. Ένα πράγμα μόνο δεν θα πάρουμε μαζί μας φέτος. Το άγχος του έκτακτου περιστατικού υγείας, ανεξάρτητα του πόσο απομακρυσμένος είναι ο προορισμός των διακοπών μας.

 

H F2F Insurance με την αξιοπιστία του προγράμματος BeWell της INTERAMERICAN έχει φροντίσει για εμάς. Η άμεση πρόσβαση σε συμβουλές πρώτων βοηθειών, με μία μόνο κλήση στο 1010, καθησυχάζει τις ανησυχίες μας για οποιοδήποτε σύμπτωμα. Επιπλέον, στην περίπτωση που παραστεί ανάγκη για τη μεταφορά μας σε νοσοκομείο, ακόμα και αν είμαστε σε δυσπρόσιτη περιοχή, με υποτυπώδες κέντρο υγείας, υπάρχουν στη διάθεσή μας ασθενοφόρα, ελικόπτερα ή ακόμα και αεροπλάνο, για να μας μεταφέρουν άμεσα.

 

Ας πάρουμε λοιπόν μαζί μας το φωτεινότερο χαμόγελό μας, ας φροντίσουμε να βρούμε κάποιον να ποτίζει τα λουλούδια στο μπαλκόνι και ας βεβαιωθούμε ότι έχουμε το σωστό ασφαλιστήριο υγείας. Είναι σίγουρο ότι όπου και αν επιλέξουμε να πάμε, θα περάσουμε υπέροχα!

Share

Δείτε ακόμα

άρθρα

Ποια είναι η πιο σημαντική ασφάλεια;

Ο ρόλος της ασφάλειας είναι να μην καταστραφεί κάποιος οικονομικά, αν προκύψει κάτι δυσμενές στη ζωή του. Αλλά ποια είναι η πιιο σημαντική;

άρθρα

Ποια είναι η καλύτερη ασφάλεια ζωής

Η καλύτερη ασφάλεια είναι αυτή που διαμορφώνεται σύμφωνα με τις .ανάγκες σας, τον προϋπολογισμό σας, τις υποχρεώσεις σας και τα άγχη σας, η ασφάλεια που διαμορφώνουμε μαζί στην F2F Insurance

Aκολούθησέ μας στα social media

Θέλεις να μαθαίνεις νέα μας;
Eγγραφή στο newsletter

Θέλεις να μαθαίνεις νέα μας;
Eγγραφή στο newsletter

Aκολούθησέ μας στα social media

© 2023 F2F Insurance Αll rights reserved | Όροι & Προϋποθέσεις

Designed & Created by MDesigners