Ποια είναι η καλύτερη ασφάλεια ζωής

Σήμερα μιλάμε για...

Πολλές φορές οι άνθρωποι που με προσεγγίζουν, ζητούν να ενημερωθούν για ασφάλεια ζωής, ενώ στην πραγματικότητα ενδιαφέρονται για ασφάλεια υγείας. Η πραγματικότητα είναι, ότι και στις δύο περιπτώσεις η απάντηση είναι η ίδια. Η καλύτερη ασφάλεια είναι αυτή που διαμορφώνεται σύμφωνα με τις ανάγκες σας, τον προϋπολογισμό σας, τις υποχρεώσεις σας και τα άγχη σας, η ασφάλεια που διαμορφώνουμε μαζί στην F2F Insurance.

Η ασφάλεια ζωής συγκεκριμένα είναι μια κατηγορία ασφάλειας που εμπεριέχει πολλά προϊόντα. Το καθένα από αυτά καλύπτει διαφορετικές ανάγκες, φάσεις ζωής και οικονομικές δυνατότητες.

Υπάρχουν ασφάλειες ζωής οι οποίες είναι ετήσιες. Στο τέλος κάθε έτους, η ασφάλεια αυτή λήγει και ανανεώνεται εκ νέου. Αυτές οι ασφάλειες ζωής είναι ιδανικές για νέες οικογένειες, καθώς είναι ιδιαίτερα οικονομικές και ευέλικτες.

Υπάρχουν ισόβιες ασφάλειες ζωής. Αυτού του είδους οι ασφάλειες, δεν λήγουν ποτέ, και είναι ιδανικές για ανθρώπους οι οποίοι θέλουν να διασφαλίσουν μεταβίβαση ακίνητης περιουσίας και λοιπών περιουσιακών στοιχείων, όπως μετοχικά σχήματα σε εταιρείες, σε όποια ηλικία κ αν χρειαστεί.

Υπάρχουν ασφάλειες ζωής μειωμένου κεφαλαίου, οι οποίες συνήθως ακολουθούν στεγαστικά δάνεια και μειώνονται αντίστοιχα με το ποσοστό αποπληρωμής του δανείου.

Και τέλος υπάρχει, το αγαπημένο μου, προϊόν αυτό της ασφάλειας ζωής συνδυασμένο με αποταμίευση. Είναι ένα προϊόν εγγυημένης απόδοσης, το οποίο διασφαλίζει ότι στην περίπτωση απώλειας της ζωής, οι δικαιούχοι θα πάρουν το κεφάλαιο αποζημίωσης που έχει οριστεί από το συμβόλαιο, ενώ στην περίπτωση επιβίωσης ο ασφαλισμένος θα λάβει το ποσό που έχει αποταμιεύσει όλα αυτά τα χρόνια.

Άρα, από όλα τα παραπάνω προκύπτει ότι κανένας επαγγελματίας ασφαλιστικός σύμβουλος, κανένα άρθρο, κανένας φίλος ή συγγενής δεν μπορεί να απαντήσει στο ποια είναι η καλύτερη ασφάλεια ζωής.

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα, αλλά και σε όλα τα ασφαλιστικά ερωτήματα, προκύπτει μέσα από μια διαδικασία που ονομάζεται financial life planning, την οποία εφαρμόζω μαζί με την ομάδα μου, την ομάδα της F2F Insurance, σε κάθε άνθρωπο, σε κάθε οικογένεια που συναντάμε.

Μόνο μέσα από αυτή τη διαδικασία υπάρχει πλήρης διαφάνεια και εξασφάλιση ότι τα ασφάλιστρα που δίνει η οικογένεια είναι αυτά που μπορεί να πληρώσει και αυτά που εξασφαλίζουν την μέγιστη δυνατή ασφαλιστική κάλυψη είτε αφορά ασφάλεια υγείας, είτε ασφάλεια ζωής είτε ασφάλεια περιουσίας.

Share

Δείτε ακόμα

άρθρα

Ματόχαντρα…και άλλοι τρόποι προστασίας!

Οι Έλληνες, όπως και πολλοί άλλοι λαοί-είμαστε δεισιδαίμονες. Ξεματιαζόμαστε. Φτύνουμε στον κόρφο μας, κλεινόμαστε σπίτι όταν είναι Τρίτη και 13, βάζουμε ματάκια στα αυτοκίνητα μας, στις κούνιες των παιδιών μας, στο λαιμό μας. Όλοι μας το κάνουμε σε μικρότερο ή μεγαλύ­τερο βα­θμό. Είναι μια ανθρώπινη ανάγκη να νιώθουμε προστατευμένοι, να νιώθουμε ότι ελέγχουμε την “αναποδιά” που τυχόν θα μας συμβεί.

podcasts

«Όχι γλυκερίνη, γλυκαγόνη!» «Ωχχχ το ξέχασα! Δεν πειράζει…»

Ο Άκης μαθητής λυκείου μας μιλάει για την καθημερινότητά του μετά την ξαφνική διάγνωση του διαβήτη.

Aκολούθησέ μας στα social media

Θέλεις να μαθαίνεις νέα μας;
Eγγραφή στο newsletter

Θέλεις να μαθαίνεις νέα μας;
Eγγραφή στο newsletter

Aκολούθησέ μας στα social media

© 2024 F2F Insurance Αll rights reserved | Όροι & Προϋποθέσεις

Designed & Created by MDesigners