Ποια είναι η καλύτερη ασφάλεια ζωής

Η καλύτερη ασφάλεια είναι αυτή που διαμορφώνεται σύμφωνα με τις .ανάγκες σας, τον προϋπολογισμό σας, τις υποχρεώσεις σας και τα άγχη σας, η ασφάλεια που διαμορφώνουμε μαζί στην F2F Insurance

Τι καλύπτει η ασφάλεια ζωής

Με την ασφάλεια ζωής διασφαλίζεις την συνέχιση του βιοτικού επιπέδου της οικογένειάς σου και των αγαπημένων σου. Μάθε τι καλύπτει.

Νεανικός Διαβήτης. Η Δική μας Ιστορία.

Ξημερώματα 24 Φεβρουάριου του 2021. Εποχή covid και καραντίνας και εγώ δεν κοιμάμαι. Με απασχολεί ο γιος μου. Το ένστικτο της μάνας έχει ξυπνήσει και ουρλιάζει. Κάτι δεν μου αρέσει στην όψη του. Μου φαίνεται χλωμός και άτονος. Μου φαίνεται αδύνατος. Μου φαίνεται ότι αραίωσαν τα μαλλιά του. Κάτι δεν μου αρέσει….

And they lived happily ever after…

Έλληνες γονείς και ειδικά η Ελληνίδα Μάνα, με Μ πάντα κεφαλαίο! Αυτή και αν έχει γίνει ποίημα, τραγούδι, motto, graffiti, viral και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς, της έχει συμβεί!

7+ 1 Λόγοι Για Να ΜΗΝ Έχεις Ασφάλεια Υγείας

Έχουμε όλοι βαρεθεί να ακούμε τους
λόγους για τους οποίους πρέπει κάποιος να έχει ασφάλεια υγείας. Βαρεθεί κυριολεκτικά. Για αυτό και εγώ θα σας πω τους 7+1 λόγους για να ΜΗΝ κάνεις ασφάλεια υγείας.

Άμισθη εργασία

Ας μιλήσουμε για αυτές τις γυναίκες, που δουλεύουν όλη μέρα και στο τέλος του μήνα δεν κατατίθεται μισθός στο λογαριασμό τους, ούτε ένσημα στην καρτέλα τους.

Αγαπάς τα παιδιά σου; Ασφάλιση!

Η ασφάλεια δεν είναι «σέξυ» προϊόν. Κανένας μας δεν τρέχει να αποκτήσει ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο, χαρούμενος με το απόκτημα του.